Eco-vata Extra este o termoizolatie Ecologica din fibre de celuloza care este produsa din hârtie de ziar printr-o procedura optima de recycli .

Hârtia este descompusa în fibrele sale brute, amestecata cu sare de bor si apoi macinata. Boratul apara Eco-vata de insecte si de mucegai, îl asigura împotriva degradarii si îl face rezistent la foc.

Eco-vata Extra nu este toxic, nu contine nici un fel de substante nocive, are moliciunea si caldura lânii. Nu irita pielea, nici nu este agresiva si din acest motiv este evaluata drept un termoizolant practic.

Eco-vata Extra este ambalat in saci cu geutate 15 kg unde este injectat cu ajutorul unui utilaj special care-l macina si-l sufla in locul unde se doreste a fi izolat.

Izolatia termica se executa mecanizat, conducand la eliminarea puntilor termice, timpi de executie scazuti si implicit mult mai precisa comparativ cu variantele traditionale. Materialul de izolatie umple perfect cavitatea unde este necesar izolarea. Patrunde si in interstitiile greu accesibile, creind un strat de izolatie continuu.

Cu ajutorul acestei tehnologii putem izola in locuri unde cu tehnologia clasica este imposibil. Astfel casele particulare construite intr-e anii 60 si 80 pe structura acoperisului din grinzi de lemn si pardoseala din scandura pot fi izolate prin umplerea cavitatilor. Intr-o zi putem sa izolam podul unei case fara sa facem mare deranj, ulterior podul va putea fi folosit pentru depozitarea diverselor obiecte.

Avantaje


Fara imbinari,nu exista punti termice

Protectie ignifuga ridicatae

Protectie fonica ridicata

Pina la o grosime de 50 cm

Protectie impotriva caldurii si friguluii

Reglarea umiditatii

Ecomie la timp si bani

Un product pentru podea, tavan, perete si sarpanta...

Absorbtia de apa pana la 30% dupa uscare nu-si pierde proprietatile